• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Benvingut/da,

Omple els tres apartats següents, per a registrar les teves dades personals i per donar-nos a conèixer el teu perfil, selecciona els departaments i empreses en els que t'interessaria treballar. També podràs adjuntar el fitxer amb el teu currículum que tinguis guardat en el teu equip.

 

Dades personals

 


 

Escull les categories en les què estàs interessat/da


 

Escull les empreses en les què estàs interessat/da


 

Només fitxers del tipus :
doc, docx, txt, pdf, odt

 

LLEI DE LA SOCIETAT D'INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC
D'acord amb el que disposa l'article 10 de Llei 34/2002, d'11 de juliol del 2002, de serveis de la societat d'informació i comerç electrònic, s'informa que el prestador dels serveis oferts en aquesta web és la societat “OCI&CINE, S.L.”, domiciliada a Girona, carrer Travessia de la Creu, núm. 35, 3r, amb NIF B 17070707, inscrita en el Registre Mercantil de Girona, al Tom 273, foli 210, full GI-5.072.
Per establir comunicació directa i efectiva amb OCI&CINE, S.L. es pot realitzar utilitzant la pròpia pagina web o per mitjà de correu electrònic a l'adreça següent: info@ocine.es

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Les dades personals que vostè facilita a aquesta empresa a travès de la pàgina web en els camps “SUBSCRIU-TE” i/o “TREBALLA AMB NOSALTRES” sòn introduïdes en un fitxer amb la finalitat exclusiva de gestionar l'objecta per les quals han estat recollides, degudament informat en el moment de la seva recollida.
Les seves dades seran tractades amb absoluta confidencialitat i únicament seran cedides per disposició legal o per protegir un interès vital de l'interessat.
Els fitxers automatitzats es troben protegits d'acord amb el que disposa la llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
En qualsevol cas vostè pot exercitat els drets d'accès, rectificaciò, cancel·laciò o oposiciò en relaciò a les seves dades personals.
El Responsable del Tractament correspon a OCI&CINE, S.L. El domicili als efectes de qualsevol comunicaciò serà al carrer Travessia de la Creu,nùm. 35, 3r, de Girona, o a travès de correu electrònic a l'adreça següent: info@ocine.es.